AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor x2

rufong
  4 years ago
  AMD (AMD Athlon II P320 Dual-Core Processor x2)
  Mint (older version)
  Works perfectly
What works:

vid
dual monitor
laptop monitor off
LG 52 plasma no problem 1024 768 4:3 (goldstar)

System: Host: rufong-Aspire-5551 Kernel: 3.16.0-38-generic x86_64 (64 bit)
Desktop: Cinnamon 2.6.13 Distro: Linux Mint 17.2 Rafaela
Machine: Mobo: Acer model: Aspire 5551 version: V1.04 serial: LXPWK021320183F2FD1601
Bios: Acer version: V1.04 date: 04/23/2010
CPU: Dual core AMD Athlon II P320 (-MCP-) cache: 1024 KB flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4a svm)
Clock Speeds: 1: 2100.00 MHz 2: 800.00 MHz
Graphics: Card: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RS880M [Mobility Radeon HD 4225/4250]
X.org: 1.15.1 drivers: ati,radeon (unloaded: fbdev,vesa) tty size: 80x24 Advanced Data: N/A for root
Audio: Card-1: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] RS880 HDMI Audio [Radeon HD 4200 Series] driver: snd_hda_intel
Card-2: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] SBx00 Azalia (Intel HDA) driver: snd_hda_intel
Sound: Advanced Linux Sound Architecture ver: k3.16.0-38-generic
Network: Card-1: Qualcomm Atheros AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) driver: ath9k
IF: wlan0 state: up mac: 78:e4:00:6d:a2:de
Card-2: Broadcom NetLink BCM57780 Gigabit Ethernet PCIe driver: tg3
IF: eth0 state: down mac: 70:5a:b6:ee:94:42
Drives: HDD Total Size: 320.1GB (7.1% used) 1: id: /dev/sda model: Hitachi_HTS54503 size: 320.1GB
Partition: ID: / size: 290G used: 22G (8%) fs: ext4 ID: swap-1 size: 4.02GB used: 0.07GB (2%) fs: swap
RAID: No RAID devices detected - /proc/mdstat and md_mod kernel raid module present
Sensors: System Temperatures: cpu: 61.2C mobo: N/A
Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info: Processes: 174 Uptime: 1 day Memory: 1195.6/3696.6MB Client: Shell (bash) inxi: 1.9.17