user
Ivan_Nepomnyashchikh
0
0
0
2020-07-18 21:15:45

Tutorials
Title Score
Ideas
Title Score
Hardware devices
Device Release
Software reviews
Software Score
openfoam
"The thing doesn't work basically. Upon installation, mkdir -p $FOAM_RUN doesn't work because $FOAM_RUN hasn't been activated. In my case openfoam was installed into /usr/share/openfoam. Therefore, in order to activate $FOAM_RUN I had to manually add a line source /usr/share/openfoam/etc/bashrc to the end of the bashrc file wich is situated in my home directory (or just run it as a bash code as explained here https://www.cfd-online.com/Forums/openfoam-installation/214293-cant-find-openfoam-directory-ubuntu-windows-10-a.html) . Once I did that, all the commands like "icoFoam -help" started working but "mkdir -p $FOAM_RUN" didn't work still. I figured it was because my installation directory (/usr/share/openfoam) was missing "bin" folder with necessary files! I decided to fix it by going directly to the OpenFOAM GitLab page and just download the bin folder. I did it but that still didn't help: I am getting an error that though the necessary files are not missing anymore, they haven't been compiled. If I knew how to compile them manualy I would've completed OpenFOAM isntallation. But I don't know. That's where I am giving up on it, removing OpenFOAM from my computer and am going to go see if I'll have luck with The OpenFOAM Foundation. "
3
com.slack.Slack
"There is a problem with it. When I launch it a separate icon should appear to the right of the panel (wher the clock is and internet connection and language). But it almost never appears as it is supposed to. Most of the time only a quarter of the Slack icon appears. Very often nothing at all appears - instead an empty space appears. And only once I noticed it appeared as it is supposed to. I was wondering if whoever the author of the package is can fix it please. Thank you in advance. Ivan"
5
org.zotero.Zotero
"It's awesome. But there's a little issue. I removed the icon from my desktop and placed it on the panel instead. When I launch Zotero it creates a separate icon on the panel instead of using already existent icon (as any other app does). I was wondering if whoever the autor of this app is could fix the issue please. Thank you in advance. Ivan"
5